Help & uitleg

Hoe moet ik downloaden?

Het downloaden kan via zogenoemde ‘packs’. Deze vind je op de voorpagina. Door op een pack te klikken, download je deze ook direct. Het bestand wat zich opent is een .rar bestand. Deze is te openen met Winrar.

Wat kan ik met het Winrar bestand?

Als het downloaden klaar is, open je het Winrar bestand. Je ziet hier de verschillende executable bestanden staan (bijvoorbeeld GTA2.exe). Dubbelklik op dit bestand en de installatie van het bestand zal starten.

Special pack

Met het special pack kan je je eigen (betaalde) applicaties en games downloaden. Het betaalsysteem is Mollie (€ 1,30) en werkt via de telefoon. Je kunt dan volledig legaal een programma downloaden.

Ik wil een programma apart downloaden

Die optie is (nog) niet ingebouwd op computerpro.nl. Alleen de packs zijn te downloaden. Via het menu links kan je de verschillende programma’s bekijken die in een pakket zitten. Er is een korte beschrijven te lezen en een screenshot te zien.

Updates

Het gebeurt regelmatig dat programma’s geupdate worden. Er moet dan een nieuw bestand gedownload worden. Computerpro staat ervoor in dat dit zeer snel gebeurt zodat je geen oude bestanden op je PC geïnstalleerd krijgt.

Categorieën

We hebben momenteel 7 categorieën geïnstalleerd op de site. De categorieën bieden een compleet pakket aan die gespecialiseerd zijn in één onderdeel. De categorieën zijn Communicatie, Beveiliging, Audio/Video, Games, Internet, Windows en Systeem.

Legaliteit

Alle applicaties en games die wij aanbieden zijn freeware of shareware. Ze mogen dus legaal verspreidt worden. Het voordeel bij ons is dat je met 1 klik gelijk een compleet pack kunt downloaden voor bijvoorbeeld ‘Beveiliging’. Je hebt dan direct een virus scanner, firewall en een spydoctor.